logo2.pnglogo_tag.png                                                                      
Hem Branscher Produkter Tjänster Om oss Nyheter Kontakt
flag_en.jpg
bild.png

Zwick Roell GmbH

​är värdsledande leverantör av materialprovnings och komponentprovningsutrustningar. Zwick levererar skräddarsydda lösningar för dragprovning, dynamisk utmattningsprovning, hårdhetsprovning, smältindexprovning och liknade provningar för forskning och i kvalitetssäkring för alla branscher.

Se produkter»

bild.png

MESSPHYSIK MATERIAL TESTING GmbH

är ett innovativt företag med en internationellt framgångsrik meritlista inom materialprovning. De har specialiserat sig på Krypprovningssutrustningar, exakt temperaturstyrning vid högtemperaturprovning samt beröriongsfri töjningsmätning

Se produkter»

bild.png

Cygnus Instruments

​tillhör pionjärerna inom utveckling av ultraljuds dubbelechoteknik för mätnig av materialtjocklek genom beläggningar. Cygnus erbjuder tre ultraljudproduktlinjer - tjocklekmätare, läcksökning i fartygsluckor (Hatch cover) och industriella läcksöknings- och vibrationsdetektorer.

Se produkter»

bild.png

Chemetall

levererar produkter för sprickindikering till flyg och industriella applikationer. Så som rengöringsmedel, penetranter, magnetpulver och selants (tätningsmassor). Produkterna, kännda som Ardrox, Britemor och Lumor anpassade efter kundens specificerade behov och standarder. Chemetall certifierade enligt ISO 14001 och följer tidigt det nya reglementet REACH.

Se produkter»

bild.png

Indentec

är tillverkare och leverantörer av hårdhetsprovare, tillbehör och indenters. Tillsammans med Indentec erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att säkerställa att just dina specifika behov tillgodoses.

Se produkter»

bild.png

Allied High Tech Products

levererar produkter för provpreparering till metallografi. Det innefattar utrustning och förbrukning.  Utrustningen består av kapmaskiner, slip- och polerutrustning samt ingjutningspressar. För att du ska få en så effektiv provpreparering som möjligt erbjuder Allied tecknisk support.

Se produkter»

bild.png

IM TEKNIK

jobbar främst med att konstruera och utveckla maskinutrustning men även med automation av produktion och process.

Se produkter»

bild.png

GTM

är en ledande tillverkare av lastceller, momentgivare och flerkomponentsgivare. De är även expertleverantör av tryck och momentkalibreringstjänster.

Se produkter»