logo2.pnglogo_tag.png                                                                      
Hem Branscher Produkter Tjänster Om oss Nyheter Kontakt
flag_en.jpg

Torque Transducers

"Specialist uttryck" för tillfällen som oftast leder till en rotation längs en särskild axel, motsatsen till ett böjningstillfälle som böjer axeln. Inom området för vridmomentmätningsteknik görs det en distinktion mellan "rena" vridmoment (ex, roterande vridmomentsgivare) och vridmoment under inverkan av en tvärgående kraft (ex, momentöverföringsnycklar). Termen "vridmoment" anger att denna variabel representerar huvudkomponenten i en vridmomentgivare.

Torque Transducers

bild.png

Serie M

Vridmomentmätning för alla icke-roterande applikationer med höga krav på precision. I synnerhet så kännetecknas de små nominella lasterna av vridmomentgivare i M-serien ​av en extremt hög lastkapacitet genom införda axiella krafter.

Vridmomentintervall: 2 Nm - 10 000 Nm

Produktblad

bild.png

Serie MF

Momentgivare för en exakt mätning av icke-roterande applikationer i industriella testområden . Ingen övre gräns är satt för den nominella belastningen på moment transdcuers i MF-serien. Utformningen av flänsversionernajusteras därefter.

Vridmomentintervall: 100 Nm - 100 000 Nm

Produktblad

bild.png

Serie Dm-TN

Kalibrering av standard maskiner

De momentgivare för Dm-TN-serien erbjuder de högsta nivåerna av precision för att jämföra nationella institut med varandra eller spåra ackrediterade kalibreringslaboratorier . Dessa moment-transdcuers är av första klass rena vridmomentVridmomentintervall: 1 Nm - 5 000 Nm 

Produktblad