logo2.pnglogo_tag.png                                                                      
Hem Branscher Produkter Tjänster Om oss Nyheter Kontakt
flag_en.jpg

Tjänster

ZRS Testing Systems service är alltid redo att hjälpa till. Vår personal har flera års erfarenhet av flera hundra framgångsrika installationer.

Det är många olika faktorer som måste beaktas vid val av det bästa systemet. Våra tekniker har en bred kunskap som kommer ge dig bästa möjliga stöd i val av utrustning och rätt testsystem. Vi erbjuder utbildningar på plats hos våra kunder. För att kunden effektivt ska kunna använda vår utrustning, vi arbetar med dig för att analysera dina behov och utveckla lösningar. Våra servicetekniker ger steg för steg instruktioner anpassad efter din kunskap.

Vi är ett av SWEDAC ackrediterat kalibreringslaboratorium enligt standarden ISO 17025. De säkerställer att vi kan utföra korrekta och noggranna kalibreringar för kraft, töjning och slagseghet. Genom sammarbete med ackrediterade partners erbjuder vi att ta hand om ditt laboratoriums alla utrustningar. Det innefattar bland annat kalibrering av hårdhet för Vickers, Rockwell, Brinell och Shore samt dynamisk kalibrering och torsionskalibrering.

Ackreditering1956.jpg