logo2.pnglogo_tag.png                                                                      
Hem Branscher Produkter Tjänster Om oss Nyheter Kontakt
flag_en.jpg

Policies

• Vår passion är att sätta kunden och dess behov i centrum. Vi vill medverka till våra kunders framgång samt göra dem nöjda. Därför  rekommenderar vi alltid produkten som passar dem bäst och aldrig efter pris eller egen vinning.  Vi gör skräddarsydda lösningar med standardkomponenter efter kundens specifika behov. Vi vill gärna ha långsiktig och nära kontakt med våra kunder genom regelbudna besök och samtal. Detta för att förstå kundens enskilda bransch bättre.

• Vi strävar alltid efter att vara en trevlig och trygg arbetsplats där alla är välkomna och ska kunna trivas oavsett kön, ålder och etnicitet. Detta gäller såväl medarbetare emellan men även hur vi handlar med kunder, leverantörer och andra intressenter. 

• ZR Sverige AB är ett renodlat handelsföretag utan egen tillverkning. Vår verksamhet har därmed mycket liten direkt miljöpåverkan. Vi har dock en stor möjlighet att förbättra miljön genom att påverka och samarbeta med våra leverantörer och kunder. Vi arbetar för att påverka både våra leverantörers och kunders miljöarbete. Nya leverantörer ska granskas och utvärderas ur miljösynpunkt innan de accepteras.

Regelbundna kontakter med Kemikalieinspektionen och krävande kunder bidrar till att vi kontinuerligt uppmärksammas på miljöfrågor