logo2.pnglogo_tag.png                                                                      
Hem Branscher Produkter Tjänster Om oss Nyheter Kontakt
flag_en.jpg

GDPR: så följer vi EU:s nya dataskyddsregler

GDPR ställer krav på att företag och andra organisationer ska informera hur de hanterar uppgifter, vilka uppgifter och varför. På ZRS sparar vi information om de kunder och potentiella kunder som vi har varit i kontakt med direkt själva eller via någon representant för oss. Vi lagrar även information om våra leverantörer.

Anledningen till att vi lagrar information om våra kunder är att vi ska veta vem kontaktpersonen är för den dragprovare, hårdhetsprovare eller övrig utrustning som vi har levererat. Det kan vara viktigt för dig som kund att vi har denna information om det t ex framkommer att vi behöver göra ändringar på er maskin på grund av säkerhet för er.

Vi använder även er kontaktdata er för att kunna sända information till er om materialprovning, våra erbjudanden samt att ha en historik över vad ni har köpt och vad som vi har offererat till er. En del av informationen sparar vi för att vi är tvingade enligt bokföringslagen och annan för er och vår skull.

Vill du bli bortplockad från vårt register så sänd ett mejl till info@zwick.se

Stefan Andréasson

VD

Vi kan nu stolt presentera att vi levererar servoventiler från Star Hydraulics

ZRS servar och reparerar ventiler från Star Hydraulics.

Läs mer här>>

Inbjudan till materialprovningsmässan testXpo hos Zwick GmbH. 15-17 oktober

ZRS Testing Systems AB och Zwick/Roell välkomnar dig till den 25:e årliga testXpo, ”husmässan” för materialprovning den 15:e - 17:e oktober 2017

Mer information»

testxpo2.jpg testxpo1-copy.jpg

Nya Cygnus tjockleksmätare

Den första april i år lanserar Cygnus fyra nya tjockleksmätere. Samtliga har stark IP67 rankning och är mycket tåliga med förseglade kapslingar.  Mätarna lever upp till strikta amerikanska, militära standarder. De är designade för att vara så bekväma att använda som möjligt. Man kan använda dem med en handrem eller halsrem som medföljer, alternativt finns också en bältesklämma som tillval.

cygnus2.gifcygnus3.gifcygnus4.gifcygnus6.gif

testXpert kurs

img_news_testxpo.jpg

Kurs i testXpert programmet för Zwicks materialprovningsmaskiner.

Kursen vänder sig främst till operatörer och laboratoriechefer som använder testXpert II MasterTestProgram. Kursen riktar sig till de som arbetat lite med programmet och till vana användare som vill fräscha upp sina kunskaper. Kursen varar i två dagar. Vi kommer att gå igenom moment som ger dig bättre förståelse och därmed utökar dina möjligheter att nyttja programmet. Det ges också möjlighet till frågor som ni har med hemifrån. Alla kursdeltagare kommer att få arbeta vid en egen dator för att självständigt göra övningsuppgifterna. En virtuell dragprovningsmaskin finns installerad på varje dator för att simulera dragprover.

Läs mer >>

Registrera dig här »

ZRS materialprovningsdag - Symposium om mätosäkerhet 18:e maj 2017

Ny mjukvara för dragprovningsmaskiner från Zwick testXpert III

Utgångspunkten för testXpert III är ett nytt användargränssnitt med en användarorienterad startsida. Beroende på vilken användare som startar testXpert III så startas den för användaren anpassade skärmbilden på datorn. Fördelen testXpert III är ett minskat antal inmatningar för operatören och en bättre överblick då datorskärmen endast visar det som krävs för att utföra provningen. Till exempel har laboratoriechef och operatör olika startskärmar och ser bara vad som är viktigt för sina specifika behov. På så sätt är det enkelt att fokusera på uppgiften redan från början.

Vidare har Zwick koncentrerat sig på att minska antalet musförflyttningar och antalet klick för att slutföra ett test. Det visade sig att med Zwicks nya programvara kan hastigheten för att hantera testXpert II reduceras med 27% för en test och minska antalet klick med 17%.

När programmet introducerades på Zwick mässan testXpo fick vi överväldigande positiv respons till den nya mjukvaran.

Vill du ha en demonstration eller en offert på uppgradering så kontakta Christer eller Stefan

virtuell demo>>

testxpo2.jpg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ange din mejladress och ta del av nyheter från oss.

Vi ringer dig

Skicka ditt telefonnummer så ringer vi inom kort.