logo2.pnglogo_tag.png                                                                      
Hem Branscher Produkter Tjänster Om oss Nyheter Kontakt
flag_en.jpg

Dragprovare

bild.png

Zwicki dragprovare för materialprovning 500 N - 5 000 N

Zwicki-Line är en en-kolumns materialprovningsmaskin för provning i drag, kompression och cykliska tester upp till 5kN (1125 lbf). Den har flyttbara och utrymmesbesparande design med stort testutrymme. Zwicki-Line maskinen har utformats för tillämpningar inom mekaniska tester med låga laster.

Läs mer här>>

bild.png

Materialprovningsmaskin för all typ av provning 5 kN - 250 kN

Zwick Allround-Line är lämplig för alla typer av materialprovning i rumstemperatur och i olika temperaturer och klimat. En ergonomisk design för bra arbetsställning i kombination med en flexibel och modulära uppbygnad garanterar en optimal lösning för krävande tester applikationer..

Läs mer här>>

bild.png

Materlialprovningsmaskin ProLine 5 kN - 100 kN

Zwick ProLine materialprovningsmaskin är framtagen för funktionsprovning av komponenter och för rutinmässig materialprovning. Dessa dragprovningsmaskiner kännetecknas av en exakt rörelse med lågfriktions kulskruvar. Detta medger goda förutsättningar att arbeta i drag-och tryckprov.

Läs mer här>>

bild.png

Materialproningsmaskin för höga krafter 300 kN - 2 000 kN

Zwick elektromekaniska materialprovningsmaskiner för krafter över 250 kN är utrustade med kulskruvar och har ett brett mätområde, långa slaglängder och låga underhållskostnader.

Läs mer här>>

bild.png

PrecisionLine för test av små komponenter och fjädrar

Zwick PrecisionLine serien är idealisk där hög noggrannhet och reproducerbarhet ställs på mätning av små krafter och töjningar. Den är lämpad för, till exempel att prova små tryckfjädrar för elektromekaniska komponenter eller funktionella enheter.

Läs mer här>>